goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop trouwdiner, kosten trouwdiner

Goedkoop trouwdiner

Een goedkoop trouwdiner organiseren, we bedoelen hier dus betaalbaar, lijkt vrij moeilijk wanneer je de prijzen van verschillende cateraars hebt opgevraagd. Een trouwdiner kan duur zijn maar nodig is het niet. Er zijn voldoende ideeën om een geweldig trouwdiner te organiseren zonder een financiële kater. Wees creatief, oriënteer je goed en neem je budget als uitgangspunt. Ten eerste, hoeveel mensen wil je uitnodigen voor het diner. Niets is meer kostenbesparend dan een kleine groep vrienden en familieleden bij het trouwdiner. Wanneer je het aantal gasten hebt bepaald kun je op zoek naar een locatie. Wanneer je een locatie wilt huren is het soms goedkoper om een totaalpakket te nemen. Trouwreceptie, het trouwdiner en het trouwfeest op één locatie, de beste manier om een korting te vragen. Maar je kunt ook kiezen voor je betaalbare favoriete restaurant of een huurlocatie waar je zelf mag zorgen voor het eten en drinken.


Kosten van een trouwdiner

De kosten van het trouwdiner worden bepaald door al je keuzes. Het aantal gasten hebben we al genoemd, doe je het zelf of schakel je een cateringbedrijf in? Wil je graag een cateraar inschakelen dan laat je offertes maken voor een aantal dineropties. Vraag verschillende cateraars om offertes zo kun je goed vergelijken. Het geeft je ook een betere onderhandelingspositie want een bruidspaar dat niet teveel uit wil geven zal moeten onderhandelen en dat is niet raar maar financieel verantwoord. Denk ook aan de kosten voor bediening, eventueel servies en tafeldecoraties. Cateraars zullen je daar graag mee willen helpen maar ook daar hangt een prijskaartje aan. Kies je voor een buffet of een diner met iedereen keurig aan een tafeltje. In het eerste geval heb je amper bediening nodig in het tweede is het noodzakelijk. Trouw je buiten dan is het heel verstandig om een partytent of enkele parasols te huren, dat kan vaak ook bij cateringbedrijf.

Origineel trouwdiner

Je kunt een trouwdiner zelf organiseren en misschien zelfs op een heel goedkope locatie. Een zomers trouwdiner kun je houden in een eigen tuin, op een boerenerf of (wel even navragen of het mag) in een park. Een buffet is goedkoper en gemakkelijk zelf te organiseren dan een gewoon diner. Het goedkoopste is een 'American Party', iedereen neemt een eigen gerecht mee. Jij moet alleen zorgen dat de gasten niet allemaal desserts meenemen, verdeel een aantal weken voor je trouwdag de gerechten. Een zomerse trouwdag vraagt gewoon om een picknick, koop een aantal kleden in de kleuren van je huwelijk, een lading plastic bestek en papieren servetten. Serveer koude salades, broodjes, salades, kaas en natuurlijk fruit. Ook voor de zomer, een barbecue! Vlees is niet echt goedkoop maar hamburgers mogen ook in dit geval. Veel salades, sausjes, natuurlijk stokbrood en als toetje ijs met aardbeien en slagroom.

<

home © goedkooptrouwen.com - goedkoop trouwdiner, kosten trouwdiner