goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop trouwdag entertainment, entertainment trouwen, trouwen vermaak kinderen

Entertainment op je trouwdag

Trouwdagentertainment, eigenlijk is het vermaak regelen voor je gasten op je trouwdag. Je hebt al een band of DJ geregeld en is extra entertainment dan wel nodig? Dat je muziek hebt op je trouwdag zal iedere gast wel verwachten maar het is leuk om er nog een extraatje aan toe te voegen. Je gasten verrassen met een spetterende of juist heel verrassende act of optreden. Daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, we zijn het met je eens, maar kijk of je binnen je budget nog ruimte kunt vinden voor een kleine uitspatting. Naast de muziek is extra vermaak niet perse nodig maar geeft je trouwdag wel net dat beetje meer. Bij vermaak denk je misschien eerst aan de kinderen die je trouwdag bezoeken maar ook voor volwassenen gasten zijn er geweldige acts, shows en optredens te boeken. Boekingen gaan meestal via een artiestenbureau, je kunt talloze trouwdagentertainment mogelijkheden vinden op het internet.


Entertainment voor volwassenen

Entertainment voor volwassenen is er genoeg. Denk aan goochelaars, cabaretiers, Look-A-Likes, buikdanseressen, theaterobers, een spetterende flamencoshow, mimespeler, een sneltekenaar of je gasten in stijl ontvangen met een heuse Engelse 'butler'. Hou je ook van roulette, poker of blackjack? Verras je gasten dan met een mobiel casino! Je kunt speeltafels huren met personeel maar bij sommige bedrijven kun je ook alleen de tafels huren. Let wel op, tijdens een trouwfeest wordt nooit om geld gespeeld, het gaat alleen om het spelletje. Heb je een heerlijk zomers trouwfeest dan is een echte cocktailbar een leuk idee. De frisse kleuren en geuren geven je trouwfeest een tropisch tintje. Wil je iets meer activiteit dan reserveer je een rodeostier, voor de dapperste gasten kun je zelfs een bungee jump huren. Iets rustiger: een Kop van Jut, verschillende Oud-Hollandse spelen en we vinden een Mega-Twister ook leuk.

Entertainment voor kinderen

Voor kinderen is er ontzettend veel vermaak te boeken voor je trouwdag. Voor de broodnodige actieve afleiding zijn er veel verschillende springkussens te huren, natuurlijk allerlei formaten ballenbakken, glijbanen en draaimolentjes. Je wordt alleen beperkt door de grootte van de trouwlocatie, niet overal zal een draaimolen te plaatsen zijn. Heeft de trouwlocatie zelf een klein speeltuintje dan is dat vaak ook voldoende behalve…wanneer het regent maar zelfs dat zal de kids niet tegenhouden. Kinderen doe je daarnaast een groot plezier met een echte goochelaar, een poppenkast of een leuke ballonnenclown, ook in een knutselhoekje kunnen ze zich tijden vermaken. Dat laatste kun je natuurlijk ook zelf inrichten en misschien heb je wel een aardige vriendin die een beetje oplet. Lekkere attracties voor kinderen zijn er ook, huur eens een poffertjeskraam, een suikerspinmachine, popcornmachine of voor de zomer een heuse ijscokar.


home © goedkooptrouwen.com - goedkoop trouwdag entertainment, entertainment trouwen, trouwen vermaak kinderen