goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner
goedkoop trouwcadeau, leuk trouwcadeau, origineel trouwcadeau, cadeaulijst bruidspaar, oorkonde voor een huwelijk

Goedkoop trouwcadeau

Wat is een goedkoop trouwcadeau? Wat geef je op een bruiloft? Met goedkoop bedoelen we natuurlijk betaalbaar en binnen je budget. Zoek een origineel en vooral persoonlijk cadeau, dat hoeft niet duur te zijn. Persoonlijk zijn o.a. cadeaumanden. Je kunt ze zelf maken of compleet in een cadeauwinkel aanschaffen en aanpassen aan de smaak van het bruidspaar. Houden ze van wijn, luxe wellnessproducten, chocolade, koken? Kies voor producten die houdbaar zijn, wanneer het bruidspaar onmiddellijk op huwelijksreis gaat dan is een fruitmand of een mand met bloemen niet zo handig. Voor ieder bruidspaar is er wel een cadeaumand te bedenken die aansluit bij hun interesses. Een cadeaumand zelf samenstellen is goedkoper en leuk. Koop een ruime mand, leef je uit in een winkel, folie met een enorme strik erom en je hebt een geweldig cadeau voor het bruidspaar.

Leuk trouwcadeau. Ben je bij goedkooptrouwen.com op zoek naar een leuk huwelijkscadeau? Hier slaag je voor een leuk, betaalbaar en vooral origineel huwelijkscadeau die je kunt personaliseren door het te voorzien van een eigen foto en/of leuke eigen tekst, bijvoorbeeld een foto van het bruidspaar en hun trouwdatum.

Bekijk hier onze leuke trouwcadeaus.

Oorkonde voor een huwelijk

Een origineel trouwcadeau, geef de bruid en bruidegom een huwelijksoorkonde cadeau. Een leuk trouwcadeau voor een bijzondere dag. Op de oorkonde staat natuurlijk de datum van de trouwdag maar ook de geboortedatum van de bruid of bruidegom. Daarnaast allerlei leuke weetjes en nieuwtjes uit de tijd waarin de bruid of de bruidegom zijn geboren. Naar welke populaire muziek werd geluisterd, wat waren de hoogtepunten én dieptepunten in de sport, wat was het belangrijkste nieuws in die dagen, welke films draaiden er in de bioscopen, wat waren de prijzen van levensmiddelen en wat verdiende men eigenlijk in die tijd? We vinden het een leuk en vooral origineel trouwcadeau voor een aanstaand bruidspaar. Tip: ook reuze handig wanneer je een speech aan het schrijven bent voor het bruidspaar.

Cadeaulijst van het bruidspaar

Sommige bruidsparen maken het je makkelijk en hebben een cadeaulijst. Enkele winkels hebben online cadeaulijsten. Het bruidspaar maakt de lijst aan en je hoeft alleen maar naar de winkel voor de aankoop. Soms kun je dit ook online doen. Wat wanneer de cadeaus ver boven je budget liggen? Je kunt altijd proberen om gezamenlijk een cadeau aan te schaffen. Wanneer dit niet lukt dan is er vast wel een ceremoniemeester bereikbaar voor advies. Je hoeft je natuurlijk niet aan een cadeaulijst te houden. Sommige bruidsparen vragen een bijdrage voor de huwelijksreis. Gasten kunnen dan onderdelen van de reis financieren. Het werkt net als een cadeaulijst, je 'tekent' in op een gedeelte van de reis. Je kunt bijvoorbeeld een luxe ontbijt geven, een taxirit naar het vliegveld, mooie badlakens voor bij het zwembad, een speciale rondrit of excursie. Dit is leuk omdat je precies weet wat je cadeau geeft, het verslaat met stip de envelop met inhoud voor de huwelijksreis.

home © goedkooptrouwen.com - goedkoop trouwcadeau, origineel trouwcadeau, leuk trouwcadeau, cadeaulijst bruidspaar